Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ!!

Δείτε ένα σύντομο προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στα play offs του Europa League.

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν): Είναι η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν την τελευταία διετία, ενώ πέρσι έκανε και το νταμπλ. Στις τάξεις της ανήκει ο γνωστός από τη θητεία του στην Ελλάδα Βραζιλιάνος μέσος Σουμπίνιο. Πήρε μέρος στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας δύσκολα τη Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο (0-0, 1-0), αλλά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Σέλτικ μετά το προχθεσινό 0-0 κι έχοντας χάσει με 1-0 στη Γλασκώβη. Το πρωτάθλημα στο Αζερμπαϊτζάν αρχίζει αυτή την εβδομάδα.

Μόλντε (Νορβηγία): Έχει πάρει τρία από τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα στη Νορβηγία κατακτώντας πέρσι το νταμπλ. Απέκλεισε εύκολα στα προκριματικά του Champions League την Πιούνικ από την Αρμενία (5-0, 0-1), αλλά έμεινε εκτός μετά από δύο ισοπαλίες κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-3, 1-1). Φέτος μετά από 17 αγώνες στο νορβηγικό πρωτάθλημα είναι μόλις έβδομη.

Γιάμπλονετς (Τσεχία): Η δις πρωταθλήτρια Τσεχίας ήταν τρίτη την περασμένη σεζόν. Στον τρίτο προκριματικό γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφού αν και έχασε με 1-0 από την Κοπεγχάγη στην Τσεχία, νίκησε χθες με 3-2 στη Δανία και προκρίθηκε. Φέτος σε δύο αγωνιστικές στο εγχώρια πρωτάθλημα έχει 4 βαθμούς.

Μπρόντμπι (Δανία): Είναι δέκα φορές πρωταθλήτρια Δανίας, αλλά την περασμένη σεζόν ήταν μόλις τρίτη. Πέρασε ήδη τρεις γύρους αποκλείοντας στον πρώτο τη Γιούβενες από το Σαν Μαρίνο με δύο νίκες (9-0, 2-0), δύσκολα την Μπερόε από τη Βουλγαρία (0-1, 0-0) και χθες πήρε 2-2 από την Ομόνοια στην Κύπρο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Πάντως στο τρέχον πρωτάθλημα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Μιλσάμι (Μολδαβία): Πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα και έπαιξε στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας αρχικά τη βουλγαρική Λουντογκόρετς με δύο νίκες (2-1, 1-0), ωστόσο σταμάτησε πάνω στην αλβανική Σκεντερμπέου με δύο ήττες (0-2, 0-2). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: