Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το πήραν απόφαση οι παίκτες της ΑΕΚ!

Παρότι τους έχουν τάξει διάφορα και παρά το γεγονός πως ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει υποσχεθεί ότι σύντομα θα λυθεί το διοικητικό ζήτημα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν δείχνουν να το πιστεύουν ιδιαίτερα. Κάθε άλλο.

Οι παίκτες της Ένωσης, δείχνουν να το έχουν πάρει απόφαση ότι κανένας Βιντιάδης δεν πρόκειται να επενδύσει και φυσικά κανείς δεν θα δώσει λύση στο μεγάλο τους πρόβλημα. Είναι κάπως απαισιόδοξο το σενάριο, όμως είναι γεγονός ότι έχουν ακούσει τόσες πολλές υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν πραγματικά, που μοιάζει φυσιολογικό να έχουν μία τέτοιου είδους αντίδραση.

Οι παίκτες της ΑΕΚ, που προχώρησαν χθες σε μία αξιοσημείωτη ενέργεια, καθώς αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, βρέθηκε κοντά σε ένα μικρό αγοράκι που νοσηλεύεται στο νοσοκομείου και του οποίου ο πατέρας είχε δώσει στην ΑΕΚ μέρος της αποζημίωσης που δικαιούνταν από την αποζημίωση για το ατύχημα. Είχε ζητήσει μόνο αυτή την παρουσία των παικτών στο νοσοκομείο, όπως και συνέβη.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Τσούπρος υπέστη τράβηγμα, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Αρκούδας. Στο μεταξύ, με δηλώσεις του ο Έβαλντ Λίνεν, χαρακτήρισε ως δυσκολότερη αποστολή της καριέρας του, τον πάγκο της ΑΕΚ, την στιγμή μάλιστα που ανέλαβε την ομάδα.







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: