Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Εκδικητικό… Deja vu!

Την «άτυπη» ρεβάνς για την ήττα στη Βρέμη πριν από περίπου ένα χρόνο, πήρε η Γερμανία απέναντι στη Γαλλία, επικρατώντας 2–1 στο «Σταντ ντε Φρανς».

Εκδικητικό… Deja vu
Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Γαλλία είχε επικρατήσει σε φιλικό 2-1, στη Βρέμη, της Γερμανίας, με τα «πάντσερ» να παίρνουν τη… ρεβάνς στο «Σταντ ντε Φρανς», νικώντας με το ίδιο σκορ. Στο 44’ ο Βαλμπουενά έδωσε το προβάδισμα στους «τρικολόρ», με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Λεβ να κάνει την ανατροπή με τους Μίλερ (51’) και Κεντίρα (74’).

Πιο πολύ για… αγγαρεία, παρά για ένα δυνατό φιλικό ήταν στο ξεκίνημά του το Γαλλία-Γερμανία. Περίπου ένα 20λεπτο πέρασε για να έρθει μία καλή φάση, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 21’ με τον Μερτεζάκερ. Όλα έδειχναν πως το 0-0 θα έβρισκε τις δύο ομάδες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ο Βαλμπουενά στο 44’ έδωσε το προβάδισμα στους «τρικολόρ», με το 1-0 να είναι το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά.

Όμως, τα «πάντσερ» ξεκίνησαν πιο δυνατό στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μίλερ να κάνει το 1-1, στο 51ο λεπτό. Στη συνέχεια, τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία είχαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να το πράττουν αυτό στο 74’ με τον Κεντίρα και να περνούν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ 2-1. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 2-1.

Γαλλία (Μπλαν): Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί (46’ Ραμί), Σακό, Εβρά, Καμπάιγ, Ματουϊντί (46’ Καπού), Σισοκό (80’ Ζιρού), Βαλμπουρνά, Ριμπερί, Μπενζεμά.

Γερμανία (Λεβ): Άντλερ, Λαμ, Χούμελς, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Κεντίρα, Γκουντογκάν, Μίλερ (89’ Μπέντερ), Εζίλ, Ποντόλσκι (68’ Σούρλε), Γκόμεζ (57’ Κρόος).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: