Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τα είπαν για Λεωφόρο!

Συνάντηση ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνη για το θέμα της επιστροφής του ποδοσφαιρικού τμήματος στο «Απ.Νικολαϊδης», προκειμένου να επέλθει οριστική συμφωνία.

Τα είπαν για Λεωφόρο
Το «παρών» από την «πράσινη» ΠΑΕ έδωσαν οι Παναγόπουλος, Λουκάκος, Μπαλομένου, Καραγεωργίου, Παναγιωτίδης (υπεύθυνος εργασίας γηπέδου), ενώ τον Ερασιτέχνη εκπροσώπησαν οι Ν. Μακρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Φιλίππου, Τσίλης και Ζαφείρης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο βασικός της άξονας ήταν οι οικονομικοί όροι. Τα ποσοστά, δηλαδή, από τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα έσοδα από διαφημίσεις και κυλικεία στο «σπίτι» του «τριφυλλιού». Τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν οι Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος και εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη συνάντηση
«Ευρεία Σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μεταξύ αντιπροσωπειών της ΠΑΕ, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Χρ. Παναγόπουλο και του Ερασιτέχνη, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Μακρόπουλο.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με την προοπτική της επανόδου της ομάδας στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, συζητήθηκαν οι όροι της παραχώρησης του γηπέδου στην ΠΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: