Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

«Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι»

Ήταν όπως είναι λογικό και ο ίδιος προβληματισμένος από την ήττα. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επισήμανε μετά το τέλος του αγώνα πως κατανοεί την πίκρα του κόσμου και υπογράμμισε με έμφαση ότι ο Ηρακλής πρέπει να συνεχίσει ενωμένος και στο φινάλε θα ανέβει στη Super League.

"Θέλω να τονίσω ότι έχει δίκιο ο κόσμος να στεναχωρείται και εμείς στεναχωριόμαστε", είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: "Μια λεπτομέρεια από ένα στημένο μας έφερε πίσω στο σκορ με 0-1. Δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι και στο τέλος θα βγει ο Ηρακλής κατηγορία". Για τη χρησιμοποίηση του Σουλίδη αριστερά είπε:

"Έχουμε δουλέψει και στα αριστερά και στον άξονα", ενώ για το κακό κλίμα τόνισε: "Παίζοντας και μόνο με νίκες θα αλλάξει η κατάσταση. Παραμένουμε στην ίδια θέση". Σχετικά με την παρουσία πολλών ξένων σχολίασε: "Μας επηρεάζει πάρα πολύ και δεν μπορούμε να αλλάξουμε την τακτική μας, κάτι που έχει ως συνέπεια να δυσκολευόμαστε", ενώ για το αν η ομάδα έπρεπε να αποκτήσει Έλληνες στα άκρα είπε:

"Κάναμε μία προσπάθεια, αλλά δεν απέδωσε. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε και αν βρεθεί κάποιος ελεύθερος θα κινηθούμε". Για το αν υπολογίζει στον Βουτσιά, απάντησε: "Μια-δύο μέρες κάνει προπονήσεις, αλλά είναι πολύ πίσω. Είναι παίκτης της ομάδας", ενώ για το αν μπορεί να αλλάξει άρδην η κατάσταση, δήλωσε: "Το πρωτάθλημα έχει ιδιαιτερότητες. Μόνο με νίκες θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: