Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Oρεξάτοι… οι Ισπανοί! (vid)

Με τον Πέδρο να σκοράρει δύο φορές, η Ισπανία επικράτησε 3-1 της Ουρουγουάης σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Κατάρ. Δείτε τα γκολ του αγώνα!

Oρεξάτοι… οι Ισπανοί (vid)
Γεμάτοι διάθεση για μπάλα και με τον Πέδρο σε καλή βραδιά, οι Ισπανοί επικράτησαν 3-1 των Ουρουγουανών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κατάρ.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες τους προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, οι «φούριας ρόχας» είχαν κέφια… Ο Φάμπρεγας στο 16ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με την... χορηγία του Μουσλέρα που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά η Ουρουγουάη με τον Κριστιάν Ροντρίγκες στο 32΄κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Από εκεί και μετά ανέλαβε ο Πέδρο… Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα «χτύπησε» δύο φορές (51΄, 74΄) και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώνεται ότι τιμήθηκε ο Κάρλες Πουγιόλ που έφτασε τις 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.



spain 3-1 από Futbol2101

Συνθέσεις:

Ισπανία: Βαλντές, Αθπιλικουέτα, Πουγιόλ (46΄Πικέ), Ινιέστα (60΄Ίσκο), Φάμπρεγας, Πέδρο (75΄Νεγκρέδο), Μάτα (46΄Βίγια), Ράμος, Μπουσκέτς, Άλμπα (78΄Μονρεάλ), Καθόρλα (71΄Σουάρες)

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Κοντίν, Κ. Ροντρίγκες (69΄Κάστρο), Σουάρες, Λοντέιρο (77΄Γκαργκάνο), Πέρες(65΄Αρέβαλο), Περέιρα, Γκονζάλες, Καβάνι (70΄Φορλάν), Κάσερες



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: