Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Όλα ...για το άρθρο 99!

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση γύρω από την προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99, προχώρησαν ΠΑΕ Άρης και ΚΜΑ, μετά από δηλώσεις του μέλους του ΔΣ, Στάθη Τσομίδη.

Όλα ...για το άρθρο 99
Αργά το βράδυ της Τετάρτης (6/2) ο Άρης -με κοινή ανακοίνωση της ΠΑΕ και της «Κοινωνίας Μελών Άρη»- επισημαίνει ότι θα επιμείνει μέχρι τέλους για την υπαγωγή στο άρθρο 99, «αδειάζοντας» έτσι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Στάθη Τσομίδη (πιθανή η παραίτησή του).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα και δηλώσεις μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και μέλος της τριμελούς ομάδας νομικών, σε σχέση με τη διαδικασία υπαγωγής της εταιρίας στις διατάξεις του άρθρου 99, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ δηλώνουν κατηγορηματικά:

1) Την δεδομένη θέση τους ότι η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι η σημαντικότερη διέξοδος σωτηρίας και οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

2) Την αταλάντευτη βούλησή τους να ολοκληρώσουν με τον πλέον επιτυχή τρόπο τη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

3) Οι αρχικές δηλώσεις του προαναφερόμενου μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ απηχούν προσωπικές και ΜΟΝΟ απόψεις, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τα Διοικητικά Συμβούλια τόσο της ΠΑΕ όσο και της Κ.Μ.Α., καθώς και τους δύο έτερους δικηγόρους της ομάδας νομικών, όπως με κοινή τους δήλωση διευκρίνισαν.

4) Η συστράτευση στη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία αποτελεί την κορυφαία αποστολή όλων μας, απαιτεί σθένος, πίστη και μαχητικότητα.

Καταληκτικά, υπενθυμίζουμε προς άπαντες ότι όποιος θεωρεί ότι δε διαθέτει πλέον τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, είναι ελεύθερος να αποχωρήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί αυστηρά και απαρέγκλιτα εντός των πλαισίων που ορίστηκαν εξ αρχής μέσα από τις συλλογικές και καταστατικές διαδικασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: