Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οριστικό και άδοξο φινάλε με Καφέ!

Το γυαλί που έσπασε δεν έμελλε να ξανακολλήσει. Ο Παντελής Καφές, παρά την προσπάθεια που πήγε να γίνει τις επόμενες ημέρες της απόφασης του να φύγει από την Βέροια, αποτελεί οριστικά παρελθόν από την «Βασίλισσα», αφού χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας του.

Ο 35χρονος μέσος, όπως είναι γνωστό, είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την Βέροια, κάτι που είχε ανακοινώσει πριν τον επαναληπτικό της Ξάνθης, καθώς ένιωσε προσβεβλημένος απ΄ όσα είχε ακούσει από τον Γιώργο Αρβανιτίδη στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Καφές, ήταν ένας παίκτης που ήθελαν οι πάντες όμως στα αποδυτήρια, καθώς εκτός από χρήσιμος αγωνιστικά, βοηθούσε πολύ την ομάδα με την εμπειρία του και με τις τοποθετήσεις του σε πολλά θέματα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε και επίσημα δίπλα του, ενώ και οι συμπαίκτες του, είτε με δηλώσεις όπως αυτές του Καλογέρη, είτε με προσωπικές συζητήσεις, προσπάθησαν να διαφοροποιήσουν το κλίμα. Σύμφωνα με όσα λεγόταν και η διοίκηση θα έκανε προσπάθεια ώστε να κρατήσει τελικά τον Καφέ. Πιθανώς προσπάθεια να έγινε, όμως από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε το εξώδικο που του έστειλε η ΠΑΕ, είχαν όλοι αντιληφθεί ότι πολύ δύσκολα θα αντιστραφεί πια η κατάσταση.

Μέχρι που φθάσαμε στην χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας. Μία συνεργασία που τερματίζεται άδοξα, με ένα παιδί γέννημα θρέμμα της Βέροιας, που όμως δεν έμελλε να κρεμάσει τα παπούτσια του στην «Βασίλισσα», όπως ο ίδιος ήθελε. Το σίγουρο είναι πως πέραν όλων των άλλων, για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι μία πολύ σοβαρή απώλεια, αφού δύσκολα θα βρεθεί παίκτης ανάλογης αξίας για να καλύψει το κενό του.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: