Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μητρόπουλος: «Σε ενάμιση χρόνο ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα πρωταγωνιστεί»

Ο πρώην παράγοντας και νυν εκδότης εφημερίδας, Βίκτωρας Μητρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τα στημένα παιχνίδια, την «υπόθεση Τζιμπούρ» αλλά και τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που όπως τόνισε, με μεθοδευμένες κινήσεις θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τα στημένα παιχνίδια:
«Υπάρχουν δυο θέματα και καλό θα ήταν να τα θυμίζουμε στον κόσμο. Όλοι ξέρουμε για ένα παιχνίδι πως είναι στημένο. Από το είναι στημένο μέχρι να το αποδείξεις πως είναι στημένο και να οδηγήσεις τους υπαίτιους στον Κορυδαλλό έχει μεγάλη διαφορά. Συμπληρώνονται δυο χρόνια από τα θέματα των στημένων αγώνων. Ο Μπέος μπήκε φυλακή ένα χρόνο, είναι εκτός. Σε λίγο θα είναι εκτός και ο Μάκης ο Ψωμιάδης και μένει μέσα ο Τσακογιάννης που βαρύνεται και αυτός με ποινές. Δεν είναι εύκολο όμως να αποδειχτεί πως τα παιχνίδια σταθήκανε. Δε μπορεί κανείς εύκολα να αποδείξει κάποια πράγματα, υπάρχει αδυναμία του συστήματος. Στον Μπέο δεν βρήκε κανένας λεφτά. Τα λεφτά που βρήκαν στο Ψωμιάδη είναι λεφτά της ΑΕΚ. Από την ώρα που δεν μπορείς να βρεις τα λεφτά είναι δύσκολο να αποδειχθεί το ξέπλυμα. Πρέπει να υπάρχει περισσότερη υπομονή, να δουλέψει ο κοριός για να βρεθούν τα λεφτά».

Για το θέμα του Τζιμπούρ με τα χρήματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό του:
«Θα πρέπει η στοιχηματική εταιρία να δείξει ότι έχει πολλές ιδιότητες. Δε χρειάζεται να απλώνουμε τα θέματα περισσότερο. Πρέπει να αποδειχτεί αν ο Τζιμπούρ στοιχημάτισε σε παιχνίδια ελληνικά, σε παιχνίδια του ολυμπιακού, παιχνίδια ευρωπαϊκά ή όχι. Δεν υπερασπίζομαι κανένα και από την πρώτη στιγμή ήμουν κατηγορηματικός να γίνουν οι έρευνες. Για να αποδείξεις στοιχηματική απάτη πρέπει να βρεις τα λεφτά. Η ερεύνα που έγινε δεν βρήκε πουθενά λεφτά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω πως ο κύριος Σαββίδης διάλεξε τις χαμηλές πτήσεις, και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Άρχισε να ενισχύει τον ΠΑΟΚ με παίκτες που σιγά- σιγά σε έξι μήνες- ένα χρόνο, θα μπορέσει να κλείσει όλες τις τρύπες με παίκτες οι οποίοι δεν είναι πρώτης προβολής. Πάει να φέρει κάλους ποδοσφαιριστές που πρέπει να μονταριστούνε. Ήταν ένα έμμεσο μήνυμα που λέει μην περιμένετε να πάω να κερδίσω αύριο στο Καραϊσκάκη ή να φέρω πέντε διπλά σε Τρίπολη, Περιστέρι κλπ. Αυτό θα το κάνω όταν μοντάρω την ομάδα και σε βάθος χρόνου. Κοιτάζει τις δουλειές του και αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Όσο πιο πολύ δέσει με τις δουλειές του τόσο πιο πολύ θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Άρχισε να ενισχύει την ομάδα, ο Κατσουράνης είναι πολύ καλή μεταγραφή. Ο Αθανασιάδης έχει ανέβει. Φέρνει ποδοσφαιριστές και έχει άρχει να έχει βάθος πάγκου, κάτι που μέχρι τώρα είχε μόνο ο Ολυμπιακός. Πιστεύω πως σε ενάμιση χρόνο ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστεί».

Για το αν δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ομάδα για να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό:
«Όχι δεν αρκεί. Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες, που όμως δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Εξ΄ου και ο κόσμος που δεν πάει στο Καραϊσκάκη. Εξ΄ου και ο Μαρινάκης που έστειλε τον Ζαρντίμ αδιάβαστο. Συγκριτικά με τους άλλους έχει την καλύτερη ομάδα άλλα δεν υπάρχει διαιτητής που θα αδικήσει τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει παρατηρητής που θα στείλει αδιάβαστο διαιτητή που αδίκησε τον Ολυμπιακό. Τώρα αν εμείς έχουμε παράγοντες «ρετάλια» που δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό αυτό είναι άλλο θέμα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: