Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ διεθνών προδιαγραφών!

Έναν ΠΑΟΚ …διεθνών προδιαγραφών ονειρεύεται ο Ιβάν Σαββίδη και δεν στεναχωριέται… καθόλου αν αδειάζει η Ν. Μεσήμβρια όταν υπάρχει ημερομηνία με υποχρεώσεις εθνικών ομάδων.

ΠΑΟΚ διεθνών προδιαγραφών!
Αναλυτικά, η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, όπως καταγράφονται στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

"Σημαντική ήταν η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στους φιλικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα της Ελβετίας στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Φάληρο στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα με την Βοσνία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κώστας Κατσουράνης ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα του Φερνάντο Σάντος, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασε ως αλλαγή.

Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε για 86 λεπτά πριν παραχωρήσει τη θέση του στον Χάρη Μαυρία, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε 70 λεπτά πριν γίνει αλλαγή με τον Παναγιώτη Κονέ και στο ίδιο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Στέφανος Αθανασιάδης στη θέση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Κοστίν Λάζαρ αγωνίστηκε ως αλλαγή (στη θέση του Bourceanu) από το 57ο λεπτό στη νίκη με 3-2 της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας επί της Αυστραλίας στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Μάλαγα στην Ισπανία.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Κροατίας στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Λονδίνο απέναντι στην Νότια Κορέα (4-0).

Χθες, Τρίτη, ο Αμπντούλ Καμαρά αγωνίστηκε με την εθνική Γουινέας στο φιλικό παιχνίδι εναντίον της Σενεγάλης (1-1), όπου μάλιστα σκόραρε το μοναδικό γκολ της Γουινέας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα που έδωσε η Εθνική Νέων U-19 στο Ελληνικό κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 1-0 με τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Δημήτρη Πόποβιτς να περνούν στον αγωνιστικό χώρο στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης".novasport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: