Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Θα μιλήσουν με το δικηγόρο της!

Δικηγόρος ανέλαβε την υπόθεση Σορεντίνο για λογαριασμό της ΑΕΚ, προκειμένου να μην τη «ρίξουν» Κιέβο και Παλέρμο σε ό,τι αφορά στα χρήματα που δικαιούται από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε.

Θα μιλήσουν με το δικηγόρο της
Σε δικηγόρο ανέθεσε η ΑΕΚ την υπόθεση Σορεντίνο. Κι αυτό γιατί παρότι έχει στείλει έγγραφα προς την ιταλική ομοσπονδία, την Κιέβο και την Παλέρμο ζητώντας ενημέρωση για το κόστος μετακίνησης του Ιταλού γκολκίπερ, δεν έχει πάρει απαντήσεις από κανέναν.

Στα αυτιά των ανθρώπων της «Ένωσης» έφτασαν πληροφορίες πως οι δύο σύλλογοι με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να μειώσουν το δηλωθέν κόστος της μεταγραφής, προκειμένου να αποδώσουν στην ΑΕΚ, που διατηρεί 20% ως ποσοστό μεταπώλησης για τον «Σόρε», όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπολόγιζαν πως, εφόσον ευσταθούσαν οι πληροφορίες περί κόστους μετακίνησης άνω των 3 εκατ. ευρώ, θα έβαζαν στα ταμεία τους πάνω από 500.000 ευρώ, αλλά αν οι Ιταλοί παρουσιάσουν μικρότερο το κόστος της μεταγραφής, υπάρχει κίνδυνος η ΑΕΚ να πάρει περίπου το… 1/10!

Υπό αυτό το φόβο, λοιπόν, η διοίκηση ανέθεσε σε δικηγόρο τη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου αυτός να κάνει παράσταση στην ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και να παραλάβει τα συμβόλαια της μεταγραφής προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρήματα δικαιούται η ΠΑΕ ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: