Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Είχε σασπένς η… αγγαρεία! (video)

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν η Ολλανδία με την Ιταλία, με τους «ατζούρι» να ισοφαρίζουν στο φινάλε και να δίνουν σασπένς στην… αγγαρεία των δύο ομάδων.

Είχε σασπένς η… αγγαρεία (video)
Τα φιλικά των εθνικών ομάδων παραμονές των αγώνων τους για τα προκριματικά μπορεί από την μία να αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για συμπεράσματα, αλλά σίγουρα για τους ίδιους τους παίκτες είναι σίγουρα… αγγαρεία.

Με μία ακόμα… αγγαρεία έμοιαζε η αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Ιταλία, με τους «οράνιε» να έχουν κάνει το 1-0 στο 33’ με τον Λενς και από εκεί και πέρα να μην… καίγονται για το κάτι παραπάνω.

Ωστόσο, στο φινάλε το παιχνίδι απέκτησε σασπένς, με τους «ατζούρι» να προσπαθούν για την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Βεράτι να κάνει το τελικό 1-1.


Holland 1-1 Italy (Friendly) All Goals από goalsarena2012



Ολλανδία: Κρουλ, Γιάνματ (85’ Φαν Ράαν), Ντε Βράι, Μάρτινς, Μπλιντ, Κλάσι (46’ Ντε Γκούζμαν), Στρούτμαν, Μάχερ, Τζον (60’ Κάουτ), Φαν Πέρσι (46’ Ρόμπεν), Λενς.

Ιταλία: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτζάλι, Αστόρι, Σαντόν, Ντε Ρόσι (61’ Βεράτι), Πίρλο (46’ Φλορέντσι), Μοντολίβο, Καντρέβα (46’ Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι (61’ Οσβάλντο), Ελ Σαραουί (71’ Τζιλαρντίνο).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: