Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Φουρτάδο ο αντι-Πετρόπουλος!

Ο Εμίλιο Φουρτάδο ετοιμάζεται για τη θέση του τιμωρημένου Αντώνη Πετρόπουλου στο ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα την Κυριακή. Επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Αντώνης Ρίκκα.

Φουρτάδο ο αντι-Πετρόπουλος
Το είχαμε… ψυλλιαστεί βλέποντας τον ένα να αντικαθιστά τον άλλο στο φινάλε του αγώνα με τον Πανιώνιο. Πλέον το βλέπουμε και στις προπονήσεις. Ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε πως προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Εμίλιο Φουρτάδο στη θέση του τιμωρημένου Αντώνη Πετρόπουλου για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ικανοποιήσει τον Γερμανό προπονητή με τη δουλειά του στις προπονήσεις και θα πάρει την ευκαιρία του ελλείψει του βασικού φορ της ομάδας. Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, φάνηκε πως ο Αντώνης Ρίκκα μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού θα ανακτήσει τη θέση του στο κέντρο αντί του Ξενοφώντα Φέτση.

Στη σημερινή δοκιμή δεν χρησιμοποιήθηκαν οι διεθνείς Κατίδης, Μπουγαΐδης, Βλάχος και Φούντας, αν και οι τρεις τελευταίοι αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα ως στόπερ, δεξί μπακ και δεύτερος επιθετικός αντίστοιχα.

Σε διάταξη 4-4-2 ο Έβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε τους Κωνσταντόπουλο (τέρμα), Αρκούδα (δεξί μπακ), Τσουμάγκα (αριστερό μπακ), Κουτρουμπή, Τσούπρο (στόπερ), Μητρόπουλο (αμυντικό χαφ), Κορδέρο, Ρίκκα (εσωτερικούς μέσους), Γκερέιρο (επιτελικό μέσο), Παυλή και Φουρτάδο (επιθετικό δίδυμο).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: