Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πιστός στη Λίβερπουλ ο Σουάρες!

Την ικανοποίησή του που αγωνίζεται στην ομάδα των ονείρων του, εξέφρασε ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, διαψεύδοντας πως επίκειται μεταγραφή του σε ομάδα της Γερμανίας.

Πιστός στη Λίβερπουλ ο Σουάρες

Ένας από αυτούς είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Γκουαρντιόλα εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του επιθετικού της Λίβερπουλ και φέρεται να τον έχει ζητήσει από τη διοίκηση της νέας του ομάδας. Όμως ο Ουρουγουανός δεν δείχνει να ενθουσιάζεται από την προοπτική αυτή.

«Έχω πραγματοποιήσει την επιθυμία μου, να αγωνιστώ στην ομάδα των ονείρων μου. Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους του κόσμου και εγώ είμαι ευτυχισμένος εδώ. Η οικογένειά μου είναι, επίσης, πολύ καλά στην Αγγλία, οπότε δεν βλέπω για ποιο λόγο θα έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

Οι φήμες που τον ήθελαν να υπογράφει νέο συμβόλαιο εντός της χρονιάς, πάντως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα για τον ποδοσφαιριστή. «Το συμβόλαιό μου λήγει το 2018, συνεπώς είναι πολύ πρόωρο να ασχολούμαστε με την επέκτασή του. Πιθανολογώ πως η συζήτηση θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, το νωρίτερο. Ίσως και το 2014. Θα ήταν παράλογο να περιμένω να με καλέσει η διοίκηση 6 χρόνια πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου», σχολίασε ο Ουρουγουανός.

Αναφορικά με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο Σουάρες είναι ξεκάθαρος. «Είμαι στην ομάδα που επιθυμώ, άρα κάθε κουβέντα είναι περιττή. Δεν θέλω να φύγω από τη Λίβερπουλ και αυτό το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία», τόνισε ο Λουίς Σουάρες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: