Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΑΕΚ, έτοιμη για… τελικό!!


ΑΕΚ, έτοιμη για… τελικό

Βήμα τελικού θέλει να κάνει η ΑΕΚ απόψε επιζητώντας νίκη με «καθαρό» σκορ απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Σε ποιους καταλήγει ο Πογέτ για την ενδεκάδα.

Ένα καλό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου, όπου από χθες πρέπει να θεωρείται περίπου βέβαιο πως θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται (19:30, OTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ έχοντας στόχο μια νίκη με «καθαρό» σκορ, προκειμένου να απλοποιήσει την κατάσταση εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι στις αρχές Απριλίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Γνωρίζει, δε, και ο ίδιος πολύ καλά πως ο Ατρόμητος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ μέσα στο 2016.

Ο Ουρουγουανός προπονητής μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα παρεκκλίνει από τη συνήθη τακτική του, αν και υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» για 2-3 αλλαγές. Ο Ανέστης είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπαρόχα, όπως και ο Λαμπρόπουλος αντί του Άρθο στο κέντρο άμυνας. Κολοβέτσιος, Ντίντακ και Γκάλο φαίνεται πως θα είναι οι υπόλοιποι στα μετόπισθεν, με την τριπλέτα Σιμόες-Γιόχανσον-Μάνταλου στο κέντρο και τους Μπαρμπόσα-Βάργκας-Αραβίδη στην επίθεση. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί η παρουσία Τζεμπούρ ή Πέκχαρτ στο βασικό σχήμα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Εκτός πέραν των τραυματιών Μπακάκη και Σουκουλίνι έμειναν για λόγους τακτικής οι Τζανετόπουλος, Πλατέλλας και Μπουονανότε.

Στην ΑΕΚ περιμένουν περισσότερους από 15.000 φιλάθλους στο γήπεδο, μολονότι η μέρα και η ώρα του αγώνα δεν προσφέρονται για πολύ κόσμο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που επελέγη να διευθύνει αγώνες του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Γαλλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: