Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Χαμός και στη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα: Αποχώρησε ο Σίλβα, ένταση με Καραπαπά!!


Χαμός και στη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα: Αποχώρησε ο Σίλβα, ένταση με Καραπαπά!

Ο Σίλβα δεν δέχθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία, δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ επέμειναν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στη συν. Τύπου, με τον Κ. Καραπαπά να επεμβαίνει και τον Πορτογάλο να αποχωρεί!

Η ένταση δεν έλειψε ούτε από τη συνέντευξη Τύπου του πρώτου ημιτελικού-παρωδία για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό!

Η πρώτη ερώτηση προς τον Μάρκο Σίλβα αφορούσε τη διαιτησία του κ. Παππά (αν κατάλαβε γιατί ο κόσμος χειροκροτούσε τις αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού), ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε να τη σχολιάσει, οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ επέμειναν (επικράτησε οχλαγωγία…) και υπήρξε παρέμβαση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος εξήγησε ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα απαντήσει σε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο.

Ο κ. Καραπαπάς, μάλιστα, άνοιξε διάλογο σε έντονο ύφος με κάποιους ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους πως «σε όλη την Ευρώπη οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, όχι με τη διαιτησία» και στη συνέχεια αποχώρησε, μαζί με τον Σίλβα, που δεν έκανε, τελικά, δηλώσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: