Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Διέλυσε την Παναχαϊκή ο Πανελευσινιακός!!


Διέλυσε την Παναχαϊκή ο Πανελευσινιακός

Σίφουνας στην Πάτρα ο Πανελευσινιακός που «πάτησε» 4-1 την Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής του στη Football League.

Μην τον είδατε... Ο Πανελευσινιακός έστησε πάρτι απέναντι στην ταλαιπωρημένη Παναχαϊκή, επικρατώντας 4-1 σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Έτσι, οι μεγάλοι νικητές έφτασαν τους 17 βαθμούς κι έμειναν ζωντανοί για την παραμονή τους στην κατηγορία (υπενθυμίζεται έχουν αποσυρθεί Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου και μένουν να πέσουν άλλοι δύο), την ώρα που οι Πατρινοί -των πολλών προβλημάτων- έμειναν στους 20 και ελπίζουν στο τέλος της χρονιάς να σωθούν και να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον... (20 έχει και ο Αγροτικός Αστέρας).

Μόλις στο 20’ οι σταχυοφόροι είχαν σοκάρει ήδη τους γηπεδούχους με τον Βάιτζερ στο 12’ να νικά τον Στρέζο από κοντινή θέση και οκτώ λεπτά αργότερα τον Γιαννιτσάνη να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 0-2.

Η Παναχαϊκή (13 άτομα στην αποστολή) είχε να ανέβει ένα βουνό και προς στιγμήν βρήκε μια «τρύπα» αισιοδοξίας, όταν στο 41’ ο Τρίγκας μείωσε. Στο δεύτερο όμως κι ενώ στο 54’ οιΠατρινοί είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μουκίδη, ήρθε η κατάρρευση (απόρροια και της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τόσους λίγους παίκτες).

Στο 73’ ο Γιαννιτσάνης «κρέμασε» τον Στρέζο κι έδωσε εκ νέου… αέρα δύο τερμάτων, προτού τρία λεπτά αργότερα ο Κυζιρίδης διαμορφώσει το τελικό –θριαμβευτικό- σκορ 1-4. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 81’ αποβλήθηκε ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος για την Παναχαϊκή που θα τον χάσει και για το επόμενο ματς, την ώρα που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες σε έμψυχο δυναμικό…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: