Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Όλοι μέσα για ΑΕΚ!!


Όλοι μέσα για ΑΕΚ!

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να επιλέγει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον καθοριστικό πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι σε θέση να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της ομάδας επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές –συμπεριλαμβανομένου και τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, Θεοδωράκη- ενώ εκτός άφησε μόνο τους Θεολόγου, Κούρο και Εμπόου που για διαφορετικούς λόγους αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζονται.

Την αποτελούν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Μπάλλας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Θεοδωράκης, Σουμπίνιο.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Θεολόγου, Κούρος και Έμποου θα προπονηθούν αύριο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: