Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Διευκρινίσεις Σαββίδη για τα περί «διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου»


Διευκρινίσεις Σαββίδη για τα περί «διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου»

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας σε συνεργάτες του διευκρίνισε πως δεν εννοούσε πως ονειρεύεται την καταστροφή των αθηναϊκών ομάδων, αλλά την ασυδοσία του «κέντρου» έναντι της περιφέρειας.

Ανασκεύασε εμμέσως ο Ιβάν Σαββίδης τα όσα του αποδόθηκαν σε συνέντευξή του στο ελληνικό γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης λέγοντας «ονειρεύομαι τη διάλυση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και μιλώντας στους συνεργάτες του διευκρίνισε πως δεν εννοούσε πως επιθυμεί τη διάλυση των αθηναϊκών ομάδων, αλλά τη νοοτροπία και την ασυδοσία που ο ίδιος διακρίνει πως υπάρχει στις ομάδες του «κέντρου» συγκριτικά με την περιφέρεια, που τη θεωρεί πιο ανεξάρτητη και αγνή.

Επίσης διευκρίνισε πως η ατάκα «να αλλάξουν οι Έλληνες» μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν αποδόθηκε σωστά και πως είχε τονίσει πως «το σωστό είναι να αλλάξουμε οι Έλληνες, γιατί κι εγώ είμαι Έλληνας κι η δήλωση αφορούσε στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και συμμετέχουμε στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, για την πρόσφατη δήλωση για τον κόσμο «αν εσείς θέλετε εγώ φεύγω», ο Σαββίδης ξεκαθαρίζει πως σέβεται την άποψη των φιλάθλων σαν σύνολο κι όχι μόνο μιας μερίδας που εκφράζει τις θέσεις της με οργή μετά από κάποια ανεπιτυχές αποτέλεσμα χωρίς να αντιπροσωπεύει την κοινή γνώμη του ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: