Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ο Άρειος Πάγος ανοίγει φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου!!


Ο Άρειος Πάγος ανοίγει φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου

Οι σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος πριν από περίπου ένα μήνα στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου έχουν πάρει τον... δρόμο του Αρείου Πάγου!

Σε υψηλά κλιμάκια φτάνουν οι σοβαρές καταγγελίες που είχε κάνει στις 25 Ιανουαρίου, στον αθλητικό εισαγγελέα, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μετέφερε, τα όσα του είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, που ασχολείται και με αθλητικά ζητήματα, ενώ η όλη υπόθεση έχει ήδη φτάσει στα «χέρια» του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου.

Οι αρμόδιοι φορείς αναμένεται να... ξεσκονίσουν τα πάντα και να ανοίξουν φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου, δείγμα του ότι τις έχουν πάρει πολύ σοβαρά και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για την πάταξη της διαφθοράς. Είναι ενδεικτικό πως για πρώτη φορά πάνε στον Άρειο Πάγο θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως στην τότε συνάντηση Αλαφούζου-Σιμιτζόγλου, ο πρώτος είχε κάνει εκτενή αναφορά για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και την «εγκληματική οργάνωση»), είχε εκφράσει την αγανάκτησή του για την μη τήρηση των κανονισμών (με παράδειγμα τη Λεωφόρο όπου δεν ξεκίνησε ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δεν υπήρξε διακοπή) και είχε καυτηριάσει την αδυναμία των αρχών για ισονομία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: