Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

«Χαμογελούν στον Πογέτ, οι Έλληνες Θεοί»


«Χαμογελούν στον Πογέτ, οι Έλληνες Θεοί»

Σε αφιέρωμά του για τους καλύτερους προπονητές ευρωπαϊκών κλαμπ, το γνωστό αγγλικό περιοδικό Four Four Two, συμπεριλαμβάνεται και ο Γκουστάβο Πογέτ, ενώ γίνεται λόγος και στην τύχη που έχει η ΑΕΚ.

Ανάμεσα σε μεγάλες προπονητικές μορφές, τοποθετεί τον Γκουστάβο Πογέτ αφιέρωμα του Four Four Two για τους καλύτερους προπονητές ευρωπαϊκών ομάδων. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, βρίσκεται σε μια λίστα μαζί με τον Φιλίπ Κοκού της Αϊντχόφεν, τον Λουίς Ενρίκε της Μπαρτσελόνα αλλά και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ρόμα.

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα
«Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον και της Σάντερλαντ, ο Πογιέτ, προχώρησε σε νέα χωράφια τον Οκτώβριο, όταν η ΑΕΚ συμφώνησε μαζί του μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό το μικρής διάρκειας συμβόλαιο μαρτυρά τις αμφιβολίες του συλλόγου για το διαμέτρημα του Πογιέτ, όμως πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούν, δεδομένου ότι ο Ουρουγουανός έχει οδηγήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Και ο ίδιος συνεχίζει να τον απολαμβάνει σπάζοντας το αήττητο ρεκόρ του αντιπάλου του, όπως ακριβώς έκανε στην Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, όταν βρίσκονταν στον πάγκο της Σάντερλαντ.

Πρόσφατα πέτυχε μια νίκη με 1-0 απέναντι στον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, στη μόνη του ήττα σε αυτή τη σεζόν. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος εδώ και 22 χρόνια, αλλά με τους Έλληνες θεούς να χαμογελούν στον Πογιέτ, υπάρχουν θεμιτές ελπίδες ότι αυτός είναι ο άνθρωπος για να τους οδηγήσει σε τίτλους στα επόμενα χρόνια. Όμως το πιο σημαντικό απ' όλα, ένα νέο συμβόλαιο για τον προπονητή ίσως;»
, ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: