Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Φουλάρει για φορ, αναμονή για στόπερ!!

Ο τραυματισμός του Τζεμπούρ αναγκάζει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να τρέξουν το θέμα του επιθετικού, την ώρα που ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες φέρεται να περιμένει την πρόταση της «Ένωσης».

Φουλάρει για φορ, αναμονή για στόπερ
Δεδομένη θεωρείται πλέον η ενίσχυση στην επίθεση για την ΑΕΚ, ύστερα από τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ που θα χρειαστεί να μείνει δύο μήνες εκτός δράσης.

Εδώ και καιρό στην «Ένωση» εξέταζαν την πιθανότητα να κινηθούν για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, μία υπόθεση που έχει αναλάβει πλέον ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και προχωράει τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Πρόθεση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός περιοχής, ο οποίος θα έχει το «εύκολο γκολ» και θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία επιμένουν πως ο «Δικέφαλος» κινείται για την απόκτηση του Εζεκιέλ Σελότο της Ίντερ, ενώ στην Ισπανία υποστηρίζουν πως όντως υπάρχουν επαφές για την απόκτηση του Αργεντινού άσου με ιταλικό διαβατήριο.

Όσον αφορά τώρα την απόκτηση ενός στόπερ, ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες φέρεται πως παραμένει ψηλά στη σχετική λίστα του Μιλοβάνοβιτς και πλέον ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός περιμένει την ενημέρωσή του.

Ο έμπειρος άσος φαίνεται πως περιμένει στο ακουστικό του για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της «Ένωσης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: