Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Θα πετύχει στην Ευρώπη ο Αντόνις»


Σίγουρος πως ο Τέρι Αντονις θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο προπονητής της Σίδνεϊ Fc, Αρνολντ Γκράχαμ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας. Τι δήλωσε το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ.

«Θα πετύχει στην Ευρώπη ο Αντόνις»
Στον ΠΑΟΚ ανήκει εδώ και μία εβδομάδα ο Τέρι Αντόνις για τον οποίο εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη ο μέχρι πρότινος προπονητής του στη Σίδνεϊ Fc, Αρνολντ Γκράχαμ.

«Ο Τέρι ήταν σπουδαία μονάδα στο κλαμπ, έχει πολλές δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι' αυτόν και εμείς δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στο δρόμο του. Ηταν πάντα πρόθυμος να κάνει το βήμα προς το εξωτερικό και δεν έχω αμφιβολία ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, καθώς και με τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του ομογενούς μέσου στην Αυστραλία.

Από την πλευρά του, ο 22χρονος χαφ δεν ξεχνάει την προσφορά που είχε για την καριέρα του η παρουσία του στη Σίδνεϊ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σίδνεϊ για τη βοήθεια και την υποστήριξή της στην ανάπτυξη μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα και πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική σεζόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: