Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Κοντά στη Τζένοα ο Μαζουακού»!!


«Φουντώνουν» τα σενάρια αποχώρησης του Αρτούρ Μαζουακού! Σύμφωνα με τους Γάλλους –που επικαλούνται πληροφορίες τους- η Τζένοα «αγγίζει» τον νεαρό μπακ του ΟΣΦΠ. Τι φέρονται να προσφέρουν οι Ιταλοί.

«Κοντά στη Τζένοα ο Μαζουακού»!
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και τα… hot ονόματα του Ολυμπιακού συνεχίζουν να «παίζουν» δυνατά για μεγάλους συλλόγους.

Η Τζένοα, λοιπόν, εδώ και καιρό ενδιαφέρεται έντονα για τον Αρτούρ Μαζουακού και σύμφωνα με το γαλλικό «Mercato365», φέρεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της πλέον τον 21χρονο μπακ του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα, που επικαλείται δικές του πληροφορίες, αναφέρει πως οι Ιταλοί προσφέρουν στους ερυθρολεύκους 7 εκατ. ευρώ συν μπόνους συν 10% ποσοστό μεταπώλησης!

Η υπόθεση, μάλιστα, παρουσιάζεται τόσο προχωρημένη, όπου τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal»! Υπενθυμίζεται πως ο Μαζουακού δεσμεύεται με συμβόλαιο στο λιμάνι ως το 2019, αλλά οι εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει πολλές ομάδες, με την Τζένοα να δείχνει -βάσει και του νέου δημοσιεύματος- πως... αγγίζει τον παίκτη!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: