Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Χαλαρά μετά τον Παναθηναϊκό!!

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Χαλαρά μετά τον Παναθηναϊκό
Δεν επιβαρύνθηκαν ιδιαίτερα στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, όσοι από τους παίκτες του Λιονέλ Πόντες έπαιξαν στην αναμέτρηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά: κάνοντας προθέρμανση με μπάλα, άσκηση κατοχής χωρίς εστίες, άσκηση κυκλοφορίας και παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Κόρσιενς έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι την Τετάρτη στις 19.00, καθώς ο Πορτογάλος έδωσε ρεπό την Τρίτη στους παίκτες του.

Ανακοίνωση και για τα διαρκείας

Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα εξυπηρετούν τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας ή να κάνουν αλλαγή θέσης, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10.00 έως τις 13.00, την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: