Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Ναι, αυτοί είμαστε»!!


Το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αναστασίου, τα «μπράβο» στον Μπεργκ και ο παθιασμένος Σάντσεθ. Το sport-fm.gr έχει το ρεπορτάζ

«Ναι, αυτοί είμαστε»!
Του Διονύση Δεσύλλα
Η πίεση για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες ήταν μεγάλη. Κάτι ο αποκλεισμός από την Μπριζ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, κάτι το «άνοστο» 0-0 με την Γκαμπάλα, κάτι το γεγονός ότι οι απαιτήσεις φέτος είναι αυξημένες και η εικόνα στην αρχή δεν ήταν καλή, είχαν φέρει ένα επιπλέον άγχος στην ομάδα και στις πλάτες των ποδοσφαιριστών.

Η νίκη (2-1), λοιπόν, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό και μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή στην πόλη του Αγρινίου ήταν επιβεβλημένη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έκανε τους πράσινους να ξεσπάσουν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η «έκρηξη» του Σάντσεθ

Στα αποδυτήρια του γηπέδου ο ένας μοίραζε συγχαρητήρια στον άλλον, με τον Σέρχιο Σάντσεθ να ξεσπάει όσο κανείς και να αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του. Ο Ισπανός το έζησε πολύ το χθεσινό ματς κι αν δει κάποιος την αντίδρασή του μετά το γκολ του Μπεργκ θα καταλάβει. Ο στόπερ του «τριφυλλιού», μπορεί να είναι νέος στην ομάδα, αλλά και λόγω εμπειρίας, είχε αντιληφθεί την πίεση των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να «εκραγεί» στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Αυτοί είμαστε»

«Ναι ρε μάγκες, αυτοί είμαστε. Μπράβο, προχωράμε», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για να… ρίξουν τους τόνους στη συνέχεια, αφού δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος φρόντισε να «γειώσει» τους ποδοσφαιριστές του, καθώς ακολουθεί μεγάλος και δύσκολος δρόμος, αρχής γενομένης από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκαμπάλα.

Φυσικά, πολλά «μπράβο» από τους συμπαίκτες του πήρε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Αγρίνιο. Οι συμπαίκτες του του έδιναν συγχαρητήρια για την εμφάνιση, με τον ίδιο απλώς να χαμογελάει και να ανταποδίδει τα καλά λόγια.

Νίκες μέχρι τη διακοπή

Πλέον, άπαντες στο «τριφύλλι» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ματς με την Γκαμπάλα, στη ρεβάνς του 0-0, για την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη. Στόχος, φυσικά, η νίκη και η πρόκριση και εν συνεχεία η επικράτηση επί της Καλλονής στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, πριν από τη διακοπή. Αν οι «πράσινοι» το καταφέρουν τότε αγοράζουν ηρεμία, έχοντας το απόλυτο σε τρία ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά έχουν και τον χρόνο να δουλέψουν, επιστρέφοντας στη συνέχεια με εξτρά λύσεις. Κι όπου «εξτρά λύσεις» βάλτε τους Μάικλ Εσιέν και Μεχντί Αμπέντ… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: