Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Το «παράθυρο» για μεταγραφή!!

Στο προσκήνιο επανέρχονται τα σενάρια για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στον Ολυμπιακό, με τους Ιταλούς και Πορτογάλους να γράφουν για Τζιλαρντίνο και Ερνάντι, αντίστοιχα. Προς Λεβερκούζεν ο Κασάμι.

Το «παράθυρο» για μεταγραφή
Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας σε συνδυασμό με αποχωρήσεις που θα υπάρξουν από το ρόστερ.

Οι Πειραιώτες διέψευσαν κατηγορηματικά κάθε είδους τέτοια πληροφορία, όμως μετά την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο Μάρκο Σίλβα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα μία κίνηση για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Μπορεί δηλαδή να γίνει μία προσθήκη ή προσθήκες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πρώτα όλα υπάρχουν πληροφορίες από την Ιταλία ότι ο Τζιλαρντίνο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι – σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή – κατέθεσαν πρόταση στη Ρασίνγκ για τον Μπου και εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία επανήλθε στο προσκήνιο το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ερνάνι, ο οποίος δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην Πόρτο και ήταν κοντά στον Ολυμπιακό, προτού εκείνος προχωρήσει στην απόκτηση του Σεμπά.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λεβερκούζεν, η οποία επιθυμεί να καλύψει το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Αρανγκίς και η Φιορεντίνα φέρεται να έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Ελβετού μέσου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: