Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μάκος: «Σε τιμωρεί μια μεγάλη ομάδα…»

Η έλλειψη σοβαρότητας και συγκέντρωσης για 90 λεπτά κοστίζει κόντρα σε μεγάλες ομάδες –όπως συνέβη απόψε- σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γρηγόρης Μάκος μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό.

Μάκος: «Σε τιμωρεί μια μεγάλη ομάδα…»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε εν πολλοίς την ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό ο Γρηγόρης Μάκος, στηρίζοντας την τακτική του Πόντες για επιθετικό ποδόσφαιρο, παρά το ότι οι Αγρινιώτες είχαν και το προβάδισμα απέναντι στους πράσινους.

«Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο σε σχέση με τα φιλικά και νομίζω παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Δυστυχώς όταν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος για 90’ τότε αυτές οι μεγάλες ομάδες σου κάνουν τη ζημιά και χάνεις το παιχνίδι», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο διεθνής αμυντικός χαφ και συμπλήρωσε σχετικά με την τακτική του προπονητή του να παίξει ψηλά ο Παναιτωλικός:

«Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με τον νέο προπονητή και τα δεδομένα που θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό που δεν άλλαξε την τακτική μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε αρκετά επιθετικά ακόμα κι όταν προηγούμασταν. Δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Δεν θα πρέπει να μας πάρει από κάτω το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού. Υπάρχει δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης με το ματς στην Τρίπολη. Θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: