Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρινάκη σε Αλαφούζο και Θωμαΐδη!!

Στο αρχείο πέρασε η μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη εις βάρος των Κυριάκου Θωμαΐδη και Γιάννη Αλαφούζου, καθώς αρχικά ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών και στη συνέχεια ο Εισαγγελέας Εφετών την απέρριψαν.

Απορρίφθηκε η αγωγή Μαρινάκη σε Αλαφούζο και Θωμαΐδη
Απορρίφθηκε η μήνυση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εις βάρος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Κυριάκου Θωμαΐδη και του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση και ηθική αυτουργία.

Συγκεκριμένα, η έγκληση που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, Νικόλα Πασχάλη αφορούσε την εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» και τα όσα είχε αναφέρει ο Στιβ Κακέτσης.

Η απόφαση του Νικόλα Πασχάλη ήταν να απορρίψει τη μήνυση του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων», εξέλιξη που οδήγησε τον τελευταίο να καταθέσει έφεση στην Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, τονίζοντας ότι η εκπομπή και συγκεκριμένα ο Κυριάκος Θωμαΐδης υιοθέτησε τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του Στιβ Κακέτση.

«Ο εγκαλούμενος Θωμαΐδης σε ουδέν προσβλητικό σχόλιο ή υπαινιγμό προέβη σε βάρος του εγκαλούντος Ευαγγέλου Μαρινάκη κατά την διάρκεια της προαναφερόμενης εκπομπής “Η ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΪ”, ενώ ούτε ο εγκαλών δηλώνει ότι ο εγκαλούμενος Κυριάκος Θωμαΐδης προέβη σε οποιαδήποτε συκοφαντική ή εξυβριστική δήλωση εις βάρος του.

Αντίθετα, ο εγκαλούμενος κατέκρινε στην ως άνω εκπομπή την οποία παρουσίαζε, τον Ευστράτιο Κακέτση αναφέροντας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς στους οποίους προέβη ο Κακέτσης ότι τούτο είναι πολύ βαρύ και ότι η εκπομπή δεν υιοθετεί τέτοιους χαρακτηρισμούς σε καμία περίπτωση. Τούτο το επανέλαβε δύο φορές στην εκπομπή.

Εξάλλου, επειδή δεν υφίσταται απλή ή άμεση συνέργεια στο πρόσωπο του εγκαλουμένου Κυριάκου Θωμαΐδη, κατά τα ανωτέρα εκτεθέντα δεν υφίσταται ηθική αυτουργία του εγκαλουμένου Ιωάννη Αλαφούζου στην πράξη αυτή. Η υπό κρίση προσφυγή να απορριφθεί κατ’ ουσίαν».

Μετά και την απορριπτική απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών η υπόθεση περνά στο αρχείο.

inner

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: