Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Γράφουν για Σαλπιγγίδη και ΑΕΚ!


Σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αναπτύχθηκε στην Ιταλία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Σελότο ατονεί εξαιτίας του Έλληνα επιθετικού.

Γράφουν για Σαλπιγγίδη και ΑΕΚ
Λίγες ώρες πέρασαν από την αποδέσμευση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ και αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού. Όχι μόνο σε εγχώριο επίπεδο, αλλά και στο εξωτερικό.

Σε δημοσίευμά της λοιπόν, η ιστοσελίδα «passioneinter.com» εμπλέκει το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Εζεκιέλ Σελότο, με την προοπτική ν’ αποκτήσει τον Σαλπιγγίδη.

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Εζεκιέλ Σελότο δείχνει να ατονεί. Μετά το δυνατό μπάσιμο για τον Ιταλο-Αργεντινό που ανήκει στην Ίντερ, φαίνεται ότι τώρα οι δρόμοι της ελληνικής ομάδας και του παίκτη παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις», αναφέρεται αρχικά.

Επικαλούμενη, δε, πηγές από τη χώρα μας, η ιστοσελίδα αναφέρει: «Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αποδέσμευσης του Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας επιθετικός ενδιαφέρει την ΑΕΚ κι αυτό κάνει πιθανή την απόσυρσή της από την υπόθεση Σελότο. Πάντως, για τον πρώην παίκτη της Αταλάντα και της Κιέβο παραμένει το ενδιαφέρον της Παλέρμο».

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ανεξαρτήτως της δόσης αλήθειας που έχει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η ΑΕΚ ψάχνει έναν επιθετικό με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά απ' αυτά του Σαλπιγγίδη.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: