Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νίκησε επειδή έβγαλε ωριμότητα!!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει πως ο Παναθηναϊκός δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση από την Μπριζ, καθώς το «τριφύλλι» δείχνει δουλεμένη ομάδα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Νίκησε επειδή έβγαλε ωριμότητα
Οι οιωνοί δεν ήταν καλοί. Κάτι η κακή παράδοση με την Μπριζ, κάτι το κάκιστο ξεκίνημα και όλα έμοιαζαν κάτι παραπάνω από δύσκολα. Ηταν ζητούμενο να μη δεχθεί γκολ.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν απούσα στην αρχή του αγώνα. Δεν υπήρχε γυρισμός. Κι όμως ο ΠΑΟ βρήκε το κουράγιο ακόμη κι όταν τα πράγματα στράβωσαν κι άλλο με το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ.

Ο Σουηδός δεν καταλαβαίνει από τέτοια και το έφερε στα ίσια το παιχνίδι. Η υπερβολική κόκκινη στον Σάντσεθ όμως άλλαξε και πάλι τις ισορροπίες. Και πάλι ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος. Εβγαλε προσωπικότητα και το γύρισε το ματς.

Πολλή δουλειά και πάθος. Νίκη μεγάλη. Καιρό είχε να κάνει μια τέτοια στην Ευρώπη. Ο Αναστασίου διαχειρίστηκε εξαιρετικά τον αγώνα σε εποχή που οι ελληνικές ομάδες μόνο έτοιμες δεν μπορεί να είναι.

Ο κόσμος βοήθησε πολύ και κάλυψε με τον δικό του τρόπο τα όποια λάθη έγιναν αμυντικά και πλέον όλα είναι ανοικτά. Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς στο Βέλγιο. Για αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει πολλές και καλές πιθανότητες.

Μόνο καλύτερος μπορεί να είναι, όσο περνάνε οι μέρες. Τώρα ξέρει ακόμη περισσότερο τα προβλήματα της Μπριζ. Αυτή έχει πια το μεγάλο άγχος. Είναι οριακή η νίκη του ΠΑΟ, αλλά σε τέτοιες καταστάσεις ο φιλοξενούμενος μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Αυτός τώρα θα είναι ο Παναθηναϊκός που δείχνει δουλεμένη ομάδα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση από αυτή την Μπριζ. Ωριμος είναι, προσωπικότητα έχει, οπότε γιατί να μην τα καταφέρει και στο Μπριζ; Εδώ τα κατάφερε χθες βράδυ, που όλα του πήγαν στραβά από την αρχή... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: