Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τι σαχλαμάρες άκουσα! Εγώ θα σας κάνω ανάλυση!!

Φορτωμένος ο Αλέφαντος στο SportDog με τις κριτικές των δημοσιογράφων για το ματς της Λεωφόρου! Τι γνώμη έχει για τον Παναθηναϊκό και τι λέει για Αναστασίου, Νίνη, Σάντσες κ.ά.
Ο Παναθηναϊκός είχε τρεις όψεις, μία του πρώτου 20λέπτου που ήταν δραματικός-τραγικός, μία μετά το 20λεπτο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που ήταν κακός, και μία στο β΄ ημίχρονο που ήταν μεταμορφωμένος και το ματς το κέρδισε ο Αναστασίου!

Στην αρχή του αγώνα όπως μπήκε μέσα ο Παναθηναϊκός ήτανε φοβερά τα λάθη του Αναστασίου. Και του δεξιού μπακ του Γερμανού ο οποίος έχει ευθύνη και στο γκολ αλλά και γενικώς έτρωγε ντρίμπλες, όπως όλη η άμυνα έτρωγε ντρίμπλες και από θαύμα δεν έγινε το 0-2 να τελειώσει επί τόπου ο Παναθηναϊκός.

Έκανε έγκλημα ο Αναστασίου που μπήκε με ρόμβο. Τελείωσε ο ρόμβος στο ποδόσφαιρο, ελάχιστες ομάδες μπορούν να παίξουν ρόμβο, έχει περάσει η εποχή που το είχε κάνει μόδα η Μίλαν με τρεις τρεχαλατζήδες όμως, με Γκατούζο, Αμπροζίνι, Ζέεντορφ, με Κακά μπροστά τους και Ιντζάγκι.

Δεν μπορείς κύριε Αναστασίου να παίζεις με έξω δεξιά μόνο του τον Ατζαγκούν ο οποίος δεν βοήθαγε τον Γερμανό δεξιό μπακ και τον έκανε να φαίνεται ακόμα πιο ευάλωτος. Δεν μπορείς να παίζεις μόνο με έναν κόφτη, τον έκανες τον Κουτρουμπή να τρέχει μόνος του δεξιά και αριστερά, τι να πρωτοκαλύψει. Είχες και αυτόν τον Σάντσες για τον οποίο έχω ξαναπεί ότι είναι αργός και χάνει τις προσωπικές μονομαχίες. Καλή πάσα έχει, αλλά τον σέντερ μπακ τον θες πρώτα να σε γλιτώνει.

Είχες μέσα και τον Νίνη πίσω από τους δύο φορ, πού πας έτσι, ας λέγανε οι δημοσιογράφοι ότι ήταν πολύ καλός, πού πας με αυτόν τον ρόμβο, έμπαζες πίσω, ο Νίνης για να παίξει έχοντας δύο επιθετικούς μπροστά του πρέπει να έχει πίσω του σκυλιά να τρέχουν όλοι.

Για διάλυση ήταν ο ΠΑΟ στο α΄ ημίχρονο και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, λίγο ήταν που έχανε με 0-1, από θαύμα γλίτωσε το 0-2. Μετά σα να αισθάνθηκαν μεγάλη σιγουριά οι της Μπριζ και κάθισαν, ψιλοανέβηκε και ο Παναθηναϊκός, κάπου ισορρόπησε η κατάσταση. Είχε χάσει και το πέναλτι ο Μπεργκ, ρε Μπεργκ μάθε το και να το μάθουν όλοι, μην πετάτε την μπάλα στη μέση πιστεύοντας ότι ο τερματοφύλακας θα πέσει δεξιά ή αριστερά, σας έχουν πάρει χαμπάρι πια οι τερματοφύλακες.

Ρέφαρε πάντως μετά ο Μπεργκ, το γκολ που έβαλε ήταν δύσκολο, η κεφαλιά του ήταν δύσκολη και την κάρφωσε την μπάλα στη γωνία.

Στο β΄ ημίχρονο βγήκε ένας μεταμορφωμένος Αναστασίου! Αυτός πήρε το ματς, άλλαξε τα πάντα. Όχι μόνο διόρθωσε τα λάθη του αλλά έκανε και εκπληκτικά πράγματα. Είχε την αποβολή εις βάρος του, έκανε όμως θαυμάσια διαχείριση της τακτικής. Ο Λαγός δίπλα στον Κουτρουμπή, έδωσε βοήθεια στον Κουτρουμπή, ήταν το καλύτερο ματς του Λαγού, είχε δύο αμυντικά χαφ ο ΠΑΟ να κόβουν, και ο Κουτρουμπής ερχόταν στο γνώριμό του ρόλο να βοηθάει τους στόπερ σαν τρίτος.

Πέταξε έξω τον Νίνη, πολύ καλά έκανε και ας έλεγαν οι δημοσιογράφοι ότι ήταν ο καλύτερος, ναι καλός ήταν, αλλά δεν γίνεται να παίζεις ρόμβο, και όταν έχει αποβληθεί ο σέντερ μπακ σου, ο Σάντες, πρέπει να κάνεις αλχημείες. Πέταξε λοιπόν έξω τον Νίνη περνώντας τον Λαγό δίπλα στον Κουτρουμπή, απέκτησε ουσιαστικά και τρίτο σέντερ μπακ ο ΠΑΟ, έβαλε μέσα και τον Τριανταφυλλόπουλο να παίξει στόπερ πετώντας έξω τον Ατζαγκούν, και προσέξτε δεν έβγαλε τον Καρέλη που πολλοί έλεγαν ότι έπρεπε να τον βγάλει.

Όχι κύριε, παρ΄ ότι με 10 παίκτες, κράτησε και τον Μπεργκ και τον Καρέλη μέσα, γιατί βούλωσε τα κενά που είχε πίσω με τις κινήσεις που προανέφερα. Και δικαιώθηκε, του έβαλε ο Καρέλης το γκολ.

Και όταν έπρεπε, όταν κουράστηκε ο Καρέλης αργότερα τον έβγαλε και έβαλε τον Λουντ, αφού είχε κάνει ήδη το 2-1 και ήθελε να θωρακιστεί ακόμα περισσότερο. Κλείσανε τους διαδρόμους, άλλες δύο ώρες να έπαιζαν γκολ δε θα έτρωγε ο Παναθηναϊκός. Άριστα στο β΄ ημίχρονο ο Αναστασίου. Οι αλλαγές του ήταν καταπληκτικές, η αλλαγή τακτικής και τα πρόσωπα που επέλεξε να βγάλει και να βάλει.

Ο Πράνιτς ήταν φοβερός και ξαναλέω ότι εκεί πρέπει να παίζει, αριστερό μπακ όπως στην Κροατία.

Η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη, αν πάει να παίξει ο Παναθηναϊκός με τετράδα πίσω θα του τα τρυπήσουν αυτά τα σέντερ μπακ που έχει. Θα πάθει πλάκα ο Παναθηναϊκός αν ανοιχτεί εκεί. Πρέπει να πάει με τρεις στόπερ, με 5-3-2, να είναι κλειστός, να παίξει την κόντρα. Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: