Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πράσινος ο Γιαννακόπουλος!! (pics)

Είναι πλέον και επίσημο. Μια μέρα μετά τη νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου. «Σκληρή δουλειά για να διεκδικήσω φανέλα βασικού», είπε.

Πράσινος ο Γιαννακόπουλος! (pics)

Οι πράσινοι έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον άλλοτε πορτιέρε του Πανιωνίου ως το 2018, ο οποίος κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Κι αφότου ευχαρίστησε όλους όσους του έδωσαν αυτή την ευκαιρία κι αφότου υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να τους δικαιώσει, δεσμεύτηκε για πολλή δουλειά, προκειμένου να διεκδικήσει φανέλα βασικού στο τριφύλλι.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα, με “βαριά” φανέλα και απίστευτους οπαδούς, ενώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν, τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο, καθώς επίσης και τον εκπρόσωπό μου, τον Τάσο Παπαδόπουλο. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και τον προπονητή μου ότι θα δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι, έτσι ώστε να διεκδικήσω θέση βασικού στην ομάδα», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Γιαννακόπουλος.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: