Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μαρούπα: «Καμία συνέπεια για ΑΕΚ-Μελισσανίδη»

Με ανάρτηση στο facebook, το μέλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, που με την ψήφο της έκρινε την απόφαση σε βάρος της ΑΕΚ, τόνισε πως τόσο η ομάδα όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα έχουν καμία συνέπεια.

Μαρούπα: «Καμία συνέπεια για ΑΕΚ-Μελισσανίδη»

Αναλυτικά:

«Χθες η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού πήρε απόφαση, με οριακή πλειοψηφία 4 έναντι 3 ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανιδης είναι διοικητής της ΑΕΚ. Το γεγονός τούτο προκύπτει από δηλώσεις, πράξεις, και θέσεις και του ιδίου, αλλά και συνεργατών του, όπως ο ίδιος το έθεσε. Η ιστορική ομάδα ΑΕΚ που όλοι αγαπάμε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα καθώς ουδέποτε από κανέναν τέθηκε ζήτημα ιδιοκτησιακής ή μετοχικής της σύνθεσης ή εικονικότητας αυτών. Επίσης ούτε ο κ. Μελισσανίδης έχει ουδεμία συνέπεια εκ του γεγονότος αυτού.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε στην επιτροπή το γεγονός ότι πάρα πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ως διοικητικό ηγέτη ή αφεντικό κοινώς της ΑΕΚ καθόλου δεν το εκθέτει, αλλά του περιποιεί τιμή όπως η ίδια πιστεύω. Μην φοβάστε την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Και ελπίζω ο κ. Μελισσανίδης να συνεχίσει στην ΑΕΚ να την βοηθήσει να κατακτήσει την θέση που της αξίζει σε ένα υγιές, καθαρό ποδόσφαιρο, και να βοηθήσει στην πραγματική κάθαρση του επαγγελματικού αθλητισμού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: