Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Επιστολή στον ανακριτή για Μαρινάκη!!

Το ενδεχόμενο να στείλει επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, εξετάζει η ΕΕΑ ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο τηρούνται οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιστολή στον ανακριτή για Μαρινάκη

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και κατά πόσο αυτοί τηρούνται, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε η κ. Μαρούπα ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι να σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να υπάρξει ακριβής διευκρίνιση για το συγκεκριμένο πλαίσιο και τα όριά του.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορά σε αυτό το θέμα υπήρξε και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη χθεσινή παρουσία του στην Επιτροπή, με τα μέλη της να τονίζουν πως ερευνούν ήδη το ζήτημα προκειμένου να διερευνηθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Εάν πάντως διαπιστωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να εμπλέκεται στα διοικητικά της ΠΑΕ, η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ΕΕΑ, αφού η παράβαση περιοριστικών όρων είναι καθαρά ποινικό ζήτημα, με τις Αρχές να έχουν την υποχρέωση αυτεπάγγελτης παρέμβασης . *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: