Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ουζουνίδης: «Αν φύγουν κάποιοι βασικοί μας...»


Ουζουνίδης: «Αν φύγουν κάποιοι βασικοί μας...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ για πρόκριση μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη προσθέτοντας πως το έργο της ομάδας του θα είναι πιο δύσκολο αν φύγουν και άλλοι παίκτες.

Η κατάσταση του Πανιωνίου στον επαναληπτικό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει την πρόκριση από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετά το 1-1 στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες (σ.σ. Χατζιησαΐας και Μπακασέτας), η ομάδα του δεν μπορεί να είναι όσο ανταγωνιστική θα ήθελε.

«Θέλαμε να νικήσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον το προβάδισμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Στην Τούμπα θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η δικιά μας ομάδα. Αν φύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες από εμάς δεν θα είμαστε στην ίδια κατάσταση. Σήμερα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, ένα κλασικό παιχνίδι κυπέλλου. Για εμάς υπάρχει κούραση αλλά είναι καλύτερα να παίζεις παιχνίδια παρά να μην αγωνίζεσαι», τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον OTE TV.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: