Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πάει να τον… τελειώσει από σήμερα!!


Πάει να τον… τελειώσει από σήμερα

Ο Παναθηναϊκός –που θα παίξει χωρίς τον Μπεργκ- καλείται κόντρα στον Ατρόμητο να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, καθώς πρόκειται για τίτλο που έχει ανάγκη πολύ φέτος.

Παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του στη Λεωφόρο ύστερα από την 1η Νοεμβρίου, αλλά για και για πρώτη φορά με κλειστή τη θύρα 13 ύστερα από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, ο Παναθηναϊκός αναζητά «καθαρή» νίκη επί του Ατρόμητου (17:15, Otesports3, www.sport-fm.gr) ώστε να πάρει σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου στις 19:30.

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για στόχο που ενδιαφέρει πολύ και φέτος τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτό που του έχει απομείνει στην τρέχουσα σεζόν είναι να πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο και να τερματίσει στην πρώτη θέση των play off. Απέναντι του θα έχει έναν αντίπαλο που επίσης θέλει πολύ να κατακτήσει την Κούπα και έχει ανάγκη μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την ήττα με 2-0 από το Περιστέρι και τα όσα ακολούθησαν. Δηλαδή, τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους παίκτες, ενώ τα άκουσε και ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μάρκους Μπεργκ, που στο ματς πρωταθλήματος (στο οποίο δεν είχε αναλάβει ακόμη ο Ιταλός) ήταν καθοριστικός, φτιάχνοντας το πρώτο και σημειώνοντας το δεύτερο γκολ των «πράσινων», που έφθασαν τότε σε ανατροπή (1-2). Ο Σουηδός έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο 40χρονος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει.

Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι όπως φαίνεται -από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Πράνιτς, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Μέστο. Ζέκα, Εσιέν και Αμπέντ (ή Εβαντζελίστα) θα παίξουν στο κέντρο. Ο Μπουμάλ θα είναι δεξιά, ο Κλωναρίδης αριστερά (έχει πιθανότητες κι ο Καλτσάς) και ο Πέτριτς στην κορυφή.

Ο Ατρόμητος θα παίξει με τους Μπάρκα στο τέρμα, τους Κούρο, Λαζαρίδη, Κοντοέ και Κυβρακίδη στην άμυνα. Ουσέρο και Μπάλλα στον άξονα με τον Στόιτσεφ μπροστά τους. Πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ο Ούμπιντες δεξιά, ο Λημνιός δεξιά και ο Παπαδόπουλος στην κορυφή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: