Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Χωρίς τρεις στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής!


Χωρίς τρεις στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής

Σημαντικές απουσίες για τον τεχνικό του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλομ στον αυριανό, πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Περόνε, Ρομάνο, αλλά και τον Στάμου.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για τον αυριανό, πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στον οποίο ο «Γηραιός» θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος απουσιάζουν τα ονόματα των Περόνε, Ρομάνο και Στάμου.

Για τους δυο πρώτους, η μη συμμετοχή τους στην αποστολή ήταν αναμενόμενη, το πρόβλημα, ωστόσο, με τον Στάμου προέκυψε την τελευταία στιγμή, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις, αποχώρησε από την προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές, που έμειναν εκτός αποστολής, θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Βάσει των παραπάνω, ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: