Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Μέτωπο Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό»


«Μέτωπο Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Στους συσχετισμούς που διαμορφώνονται ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας μίλησε για μέτωπο των άλλων τριών «μεγάλων» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για τις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβρη μίλησε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Σε συνέντευξή του στον «Arena FM 89,4», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας σημείωσε ότι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο είναι θεσμικό και ότι ο ίδιος είναι απέναντι στη νυν διοίκηση της ομοσπονδίας.

Αναφερόμενος λοιπόν στη μάχη των εκλογών, σημείωσε ότι έχει δημιουργηθεί μέτωπο των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο απαριθμεί περισσότερες από 20 ενώσεις.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Από ό,τι πληροφορούμαι, θα κατατεθεί νόμος με τον οποίο θα εκλέγουν τα σωματεία. Είναι φήμες όμως. Δεν έχω δει ούτε προσχέδιο. Θεωρώ ότι θα έρθει νομοσχέδιο πριν τις εκλογές της ομοσπονδίας τον Οκτώβριο. Το κάθε σωματείο θα ψηφίσει τρεις, αλλά το νομικό και το διαδικαστικό είναι μόνο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Όλες οι ενώσεις έχουν τρεις ψήφους αν και ζητούσα πάντα την αναλογική εκπροσώπηση των ενώσεων».

Για τον Γκιρτζίκη και την κατάσταση στην ΕΠΟ: «Ο Γκιρτζίκης δεν εκπροσωπεί την ένωση της Ξάνθης, αλλά το θέμα είναι τι θέλουν οι ομάδες. Εγώ είμαι απέναντι σε αυτήν τη διοίκηση της ΕΠΟ. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη.

Μη μου πει κανείς ότι δεν είναι αδικημένος ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να σκεφτούν όλοι αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να βλέπουμε επιλεκτικές μεταχειρίσεις. Πρέπει να δούμε την ΚΕΔ. Δείτε πόσες φορές άλλαξε. Πάνε κι έρχονται και είναι το ίδιο. Είναι θεσμικό το θέμα».


Για το «μέτωπο» που υπάρχει απέναντι από τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει ένας αριθμός από Eνώσεις απέναντι στο τωρινό καθεστώς. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι απλά 15-20 οι ενώσεις. Είναι αρκετός ο αριθμός για τη συγκρότηση αυτού του μετώπου. Ξέρω ότι παίζεται παιχνιδάκι με τις Eνώσεις. Κάποιες πήραν μια επιχορήγηση 4000 ευρώ. Κάποιες Eνώσεις δεν πήραν. Τι να υποθέσω»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: