Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Τσεκάρει» Οικονόμου ο Σκίμπε!


«Τσεκάρει» Οικονόμου ο Σκίμπε

«Ματιές» στη Serie A θα ρίξει ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε που θα παρακολουθήσει τους Μανωλά, Τοροσίδη, Μόρα, Καρνέζη, Κονέ και Μάριο Οικονόμου.

Στην Ιταλία θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα ο Μίχαελ Σκίμπε για να δει αγωνιζόμενους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σε συλλόγους του ιταλικού πρωταθλήματος. Πλέον, στη Serie A υπάρχουν αρκετοί διεθνείς γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον ομοσπονδιακό τεχνικό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, ο Μίχαελ Σκίμπε να παρακολουθήσει τους Κώστα Μανωλά, Βασίλη Τοροσίδη, Βαγγέλη Μόρα, Ορέστη Καρνέζη και Παναγιώτη Κονέ. Ωστόσο, η περίπτωση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Μάριου Οικονόμου που παίζει με ιδιαίτερη επιτυχία τη φετινή περίοδο στην Μπολόνια.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής θα βρεθεί στο στάδιο «Ρενάτο Νταλάρα» το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου για να δει τον 23χρονο στόπερ, που θέτει υποψηφιότητα για να κληθεί στα δύο φιλικά του Μαρτίου με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κάλιαρι πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Μπολόνια, όντας βασικός στο κέντρο της άμυνας, στα 12 από τα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε στους «ροσομπλού».

Την προσεχή Τρίτη (02/02), ο Μίχαελ Σκίμπε θα «τσεκάρει» τον Κώστα Μανωλά και τον Βασίλη Τοροσίδη στην έκτος έδρας αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σασουόλο για την 23η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Μία μέρα μετά, θα παρακολουθήσει τον αρχηγό της Ελλάς Βερόνα, Βαγγέλη Μόρα στον αγώνα κόντρα στην Αταλάντα.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ο Γερμανός προπονητής θα ταξιδέψει στο Μιλάνο προκειμένου να δει τον Ορέστη Καρνέζη και τον Παναγιώτη Κονέ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, στο δύσκολο ματς κόντρα στη Μίλαν για την 24η αγωνιστική της Serie A. Τελευταία στάση θα κάνει στη Ρώμη, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, όπου η Ρόμα του Κώστα Μανωλά και του Βασίλη Τοροσίδη θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα του Μίχαελ Σκίμπε στην Ιταλία:

2 Φεβρουαρίου: Σασουόλο-Ρόμα
3 Φεβρουαρίου: Βερόνα-Αταλάντα
6 Φεβρουαρίου: Μπολόνια-Φιορεντίνα
7 Φεβρουαρίου: Μίλαν-Ουντινέζε
17 Φεβρουαρίου: Ρόμα-Ρεάλ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: