Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την ύποπτη συνάντηση με τους διαιτητές!


Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την ύποπτη συνάντηση με τους διαιτητές

Λίγο μετά την καταγγελία του Παναθηναϊκού, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τους τρεις διαιτητές λέγοντας ότι έγινε γιατί το ματς με τον Ατρόμητο έχει ιδιαιτερότητες.

Μετά την απίστευτη καταγγελία του Παναθηναικού για συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης του ΠΑΟ με τον Ατρόμητο, η ΕΠΟ επιβεβαίωσε τη συνάντηση.

Η πληροφορία για αυτήν την εντελώς παράδοξη και ανορθόδοξη συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με τους Στυλιάρα, Κωσταρά, Κουρομπίλια και Συμεωνίδη προκάλεσε συναγερμό στους Πράσινους. Κι αυτό γιατί άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν σενάρια περί σχεδίου για προβοκάτσια στη Λεωφόρο, που –όπως φοβούνται στο Τριφύλλι- θα δώσει στον Στυλιάρα την ευκαιρία να διακόψει το παιχνίδι εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Από την ΕΠΟ έλεγαν ότι η συνάντηση έγινε παρουσία μελών της ΚΕΔ και τόνισαν τα εξής:

α) η συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη έγινε παρουσία των μελών της ΚΕΔ β) στους διαιτητές έγιναν συστάσεις για να τηρήσουν όλα όσα πρέπει βάσει κανονισμών και πειθαρχικού κώδικα (προφανώς μετά και τις νέες σχετικές συστάσεις και του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή) γ) δεν κλήθηκαν οι διαιτητές των αγώνων Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ – Ηρακλής διότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο “Απόστολος Νικολαϊδης” έχει ”ιδιαιτερότητες”.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: