Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Πόρτα» Ατρόμητου σε ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι!!


«Πόρτα» Ατρόμητου σε ΑΠΟΕΛ για Ναπολεόνι!

Επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά οι Περιστεριώτες την απέρριψαν. Μεγάλη η διαφορά, επανέρχονται οι Κύπριοι!

Μπορεί τα φετινά του νούμερα να μην αγγίζουν τις επιδόσεις των περασμένων χρόνων, αλλά ο Στέφανο Ναπολεόνι έχει… πέραση και αυτό φαίνεται, αφού στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφτασε επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Ιταλού από τον ΑΠΟΕΛ!

Μετά την επίσημη προσέγγιση της Καραμπάχ το καλοκαίρι ύψους 600.000 ευρώ, ήταν η σειρά του ΑΠΟΕΛ να καταθέσει προσφορά στους Περιστεριώτες, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η πρόταση δεν έφτανε σε καμία περίπτωση τις απαιτήσεις του Ατρόμητου με τη διαφορά των δύο πλευρών να είναι πάνω από 50% και γενικότερα από Περιστέρι μεριά, δεν δίνουν τύχη για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Ιταλό, αλλά πρέπει να ανέβουν πάρα πολύ για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που ανανέωσε πέρυσι μέχρι το 2019, αφού οι Περιστεριώτες δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: