Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ: Μεγάλος κίνδυνος προβοκάτσιας στη Λεωφόρο!


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ: Μεγάλος κίνδυνος προβοκάτσιας στη Λεωφόρο!

Η πληροφορία για την εντελώς παράδοξη και ανορθόδοξη συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με τους Στυλιάρα, Κωσταρά, Κουρομπίλια και Συμεωνίδη προκάλεσε συναγερμό στους Πράσινους.

Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό η καταγγελία ότι οι διαιτητές του ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο βρέθηκαν ανήμερα του αγώνα (!) στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ!

Η πληροφορία για αυτήν την εντελώς παράδοξη και ανορθόδοξη συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με τους Στυλιάρα, Κωσταρά, Κουρομπίλια και Συμεωνίδη προκάλεσε συναγερμό στους Πράσινους.

Κι αυτό γιατί άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν σενάρια περί σχεδίου για προβοκάτσια στη Λεωφόρο, που –όπως φοβούνται στο Τριφύλλι- θα δώσει στον Στυλιάρα την ευκαιρία να διακόψει το παιχνίδι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ενδεχόμενο που προσλαμβάνει καταστροφικές διαστάσεις για τον Παναθηναϊκό!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ αναρωτιούνται «τι δουλειά είχαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο γραφείο του Γκιρτζίκη οι διαιτητές του παιχνιδιού της Λεωφόρου». Και αφήνουν να εννοηθεί ότι στα αυτιά τους έχουν φτάσει πληροφορίες περί «γραμμής» στους διαιτητές ώστε να διακόψουν στην πρώτη αφορμή τον αγώνα… α λα Παππάς!

«Ο κίνδυνος προβοκάτσιας είναι τεράστιος», αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό και σχολιάζουν ότι «είναι αδιανόητο να πηγαίνουν οι διαιτητές του παιχνιδιού στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ και να παραμένουν εκεί επί δίωρο τη μέρα της αναμέτρησης»!

Και συνεχίζουν θέτοντας τα εξής ερωτήματα: «Τι συζήτησαν οι διαιτητές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ; Τι κατευθύνσεις τους δόθηκαν; Γιατί έπρεπε να γίνει ένα τέτοιο ραντεβού λίγες ώρες πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι στο οποίο μάλιστα ανοίγει πάλι το γήπεδό μας ύστερα από την εξοντωτική ποινή που μας είχε επιβληθεί. Τι ετοιμάζουν πάλι εναντίον του Παναθηναϊκού;».

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη αρχίσει να επικοινωνούν με τους οργανωμένους οπαδούς, εφιστώντας την προσοχή τους: «Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας. Μας την έχουν στημένη! Ο καθένας να προσέχει και τον διπλανό του. Μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή», είναι το μήνυμα που περνάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τους οργανωμένους.

Από τον Παναθηναϊκό διέρρεαν χαρακτηριστικά ότι «από πολύ έγκυρες πηγές έφτασαν σε εμάς οι πληροφορίες ότι οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας πώς μπορεί να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθούμε σε νέο αποκλεισμό και νέα εξοντωτική τιμωρία. Προειδοποιούμε ότι ανάλογες προβοκάτσιες δεν θα ανεχθούμε. Καλούμε όσους γνωρίζουν τα γεγονότα να απευθυνθούν άμεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα και να σταθούν αρωγοί στον αγώνα μας κατά του διεφθαρμένου συστήματος της ΕΠΟ και των διαιτητών-υπαλλήλων τους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: