Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τριπλό «χτύπημα» στις Σέρρες!!


Τριπλό «χτύπημα» στις Σέρρες

Την απόκτηση των Αλέξανδρου Παπατζίκου, Αργύρη Μπαρέττα και Κώστα Αγγελίδη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1) ο Πανσερραϊκός.

Τρεις προσθήκες επιβεβαίωσε με ανακοινώσεις του ο Πανσερραϊκός

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο των Σερρών εντάσσονται οι Αλέξανδρος Παπατζίκος, Αργύρης Μπαρέττας και Κώστας Αγγελίδης.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ.

inner

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

inner

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: