Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Παίρνει Πέκχαρτ η ΑΕΚ!! (video)


Παίρνει Πέκχαρτ η ΑΕΚ (video)

Στον Τόμας Πέκχαρτ φαίνεται ότι καταλήγει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στην επίθεση. Αν δεν προκύψει κάποια ποιοτικότερη λύση απ’ αυτές που παλεύει η «Ένωση», θα πάρει τον Τσέχο φορ της Ίγκολσταντ.

Μια από τις περιπτώσεις που συμπεριλαμβάνονταν στο «plan b» για την ενίσχυσή της στην επίθεση, ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ.

Έπειτα από το ναυάγιο στην υπόθεση του Ορλάντο Σα και με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει επικίνδυνα, η «Ένωση» δρομολογεί την απόκτηση του Τόμας Πέκχαρτ.

Σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους που έχουν προταθεί στον Γκουστάβο Πογιέτ (όπως ο Ραμίρο Κόστα) ο 27χρονος σέντερ-φορ αποτελεί λύση για την οποία ο Ουρουγουανός έχει ιδία άποψη. Κι αυτό διότι συνυπήρξαν στην Τότεναμ την περίοδο που ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν βοηθός προπονητή και ο Τσέχος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα.

Πάντως στα «σπιρούνια» ο Πέκχαρτ δεν κατάφερε ποτέ να στεριώσει, πηγαίνοντας πρώτα δανεικός στη Σαουθάμπτον και επιστρέφοντας έπειτα στη Τσεχία για τις Σλάβια Πράγας και Γιάμπλονετς. Η εξαιρετική σεζόν που έκανε στην τελευταία (2010/11) αποτέλεσε το διαβατήριο του για να πάρει μεταγραφή στη Νυρεμβέργη, με τη φανέλα της οποίας σκόραρε 14 φορές σε 88 παιχνίδια. Από τότε ωστόσο η πορεία του είναι πτωτική, καθώς μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2014 στην Ίγκολσταντ, γράφοντας 16 συμμετοχές συνολικά, χωρίς να πετύχει γκολ.

Παρόλα αυτά, τα χαρακτηριστικά του (ύψος 1,94 και δυνατότητα να παίξει με πλάτη) δεν υπάρχουν σε παίκτη του ρόστερ και κατά συνέπεια, εφόσον δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό από τα άλλα μέτωπα που επίσης έχει ανοιχτά η ΑΕΚ, θα είναι εκείνος που θα αποκτηθεί.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: