Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Απαγορευτικό» Κοντονή για τους οπαδούς ΑΕΚ και Ηρακλή!!


«Απαγορευτικό» Κοντονή για τους οπαδούς ΑΕΚ και Ηρακλή

Χωρίς την παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων θα γίνουν τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για το Κύπελλο. Παρά τη συμφωνία των δυο ομάδων, ο Σταύρος Κοντονής απαγόρευσε τη μετακίνηση φιλάθλων.

Μονάχα με φίλους των γηπεδούχων θα πραγματοποιηθούν τα ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δυο ομάδες είχαν συμφωνήσει να ανοίξει θύρα για οπαδούς των φιλοξενούμενων, τόσο στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όσο και στη ρεβάνς του Καυταντζογλείου.

Όπως ανακοίνωσε ωστόσο η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Σταύρος Κοντονής σήκωσε απαγορευτικό, ενημερώνοντας πως δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό από τον αρμόδιο Υπουργό, Σταύρο Κοντονή, ότι δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στην Αθήνα, για τον αυριανό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ηρακλή. (28/01, 19:30).

Έτσι, στα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο για τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων την άλλη Πέμπτη, 04/02 στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε να διεξαχθεί με την παρουσία των φιλάθλων μόνο του Ηρακλή και να μην ανοίξει η θύρα των φιλοξενουμένων, ούτε να διατεθούν εισιτήρια ακόμη και σε μεμονωμένους φίλους της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί, ότι το “παρών” στη σύσκεψη έδωσαν εκτός του Υπευθύνου Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Δ.Ε.Α.Β και της Ε.Π.Ο.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: