Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Άφησε έξω τον Άρθο ο Πογιέτ!


Άφησε έξω τον Άρθο ο Πογιέτ

Εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή έμεινε ο Θέσαρ Άρθο. Παρόλο που τραυματίστηκε ο Τζανετόπουλος (κι επίσης αποκλείστηκε) ο Πογιέτ δεν συμπεριέλαβε τον Ισπανό στις επιλογές του

Χωρίς τον Θέσαρ Άρθο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Μετά την προβληματική εμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ κι ενώ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ο Ισπανός δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ.

Κάτι που θα μπορούσε βέβαια να εξηγηθεί από το γεγονός ότι και σε προηγούμενα ματς Κυπέλλου «κοβόταν» κάποιος στόπερ, δεδομένου ότι μπαίνει στην αποστολή ο Σβάρνας για να υπάρχουν δυο παίκτες (μαζί με τον Ντούνη) κάτω των 21.

Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Τζανετόπουλος (που αποχώρησε με διάταση οπίσθιου μηριαίου από την προπόνηση), πράγμα που σημαίνει ότι μόνη εναλλακτική λύση στα στόπερ θα είναι ο Σβάρνας.

Κατά τ’ άλλα, δεν υπήρχαν εκπλήξεις στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός, από την οποία απουσιάζει επίσης ο Κορδέρο (που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα), αλλά και ο Μπαρόχα, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Πογιέτ

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: