Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Χωρίς φόβο με Αγγλία!!

Χωρίς φόβο με Αγγλία
Η μεγάλη ώρα για τα προημιτελικά του Euro 2012 για Ιταλία και Αγγλία πλησιάζει, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση. Για τον Τσέζαρε Πραντέλι το «κλειδί» της νίκης στο παιχνίδι με τα «λιοντάρια» θα είναι οι παίκτες να μην φοβηθούν τον αντίπαλο και να μείνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι.

«Η Αγγλία είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και εμείς πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι χωρίς φόβο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα περιμένοντας την ευκαιρία μας. Έχουμε παρακολουθήσει την Αγγλία και σε άλλα παιχνίδια της και γνωρίζουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους σπάσουμε τον ρυθμό τους και να έχουμε εμείς την μπάλα»,τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας.

Όσον αφορά την εμφάνιση της «σκουάντρα ατζούρα», αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί, ο Πραντέλι δήλωσε:

«Ειλικρινά πιστεύω ότι πάμε σε αυτό το παιχνίδι στην καλύτερη χρονικά συγκυρία. Μπορεί να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, αλλά είμαστε πάρα πολύ αποφασισμένοι να πετύχουμε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσπαθήσει πολύ να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε το παραπάνω βήμα για να πετύχουμε».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: