Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

"Δεν καταλαβαίνουμε από κούραση"

Μιλώντας για την επικείμενη συμμετοχή της Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καράκας ο Νίκος Ζήσης τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι απολύτως έτοιμο όταν πρέπει, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα κούραση.
"Δεν καταλαβαίνουμε από κούραση"
Αναλυτικά τόνισε:
"Είναι χαρά όλων μας που ξαναβρισκόμαστε στο ετήσιο ραντεβού μας με την Εθνική, όπως είναι και μεγάλη η προσδοκία μας για τον μεγάλο φετινό στόχο, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν προλάβει να πάρουν έστω λίγες μέρες ξεκούρασης, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και ούτε έχει νόημα να το συζητάμε από την ώρα που βρεθήκαμε εδώ και αρχίσαμε δουλειά.
Η συμμετοχή στην Εθνική είναι κάτι που μας εμπνέει και το κάνουμε με χαρά και αφοσίωση. Η ομάδα έχει δείξει επανειλημμένα τις δυνατότητές της, φέτος εμφανίζεται ενισχυμένη με τις προσθήκες κάποιων παικτών, ενώ είναι λογικό να εμφανιστεί και με μεγαλύτερη ομοιογένεια, έχοντας ήδη μια διοργάνωση στο ενεργητικό της με αυτή την σύνθεση.
Σίγουρα ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι ο επιθυμητός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε όπως πρέπει όταν αρχίσουμε τους αγώνες στο Καράκας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στο Προολυμπιακό Τουρνουά, αφού το κίνητρο της πρόκρισης είναι εξίσου ισχυρό και για τις δώδεκα ομάδες που συμμετέχουμε. Ξέρουμε όμως και τι πρέπει να κάνουμε, ώστε στο τέλος να είμαστε μία από τις τρεις ομάδες που θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Λονδίνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: