Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ντελ Μπόσκε: «Δεν απειληθήκαμε»

Ντελ Μπόσκε: «Δεν απειληθήκαμε»
Άξια στα ημιτελικά του Euro 2012 βρίσκεται η Ισπανία, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Γαλλίας.

«Πιστεύω πως νικήσαμε δίκαια. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε. Η Γαλλία δεν είχε πραγματικές ευκαιρίες στον αγώνα. Αμυνθήκαμε καλά σαν ομάδα, δεν πιστεύω πως οι αντίπαλοι έπαιξαν αμυντικά και χωρίς ρίσκο. Με τη βοήθεια της τύχης τα καταφέραμε», ανέφερε.

Για την επιλογή του να παρατάξει την ομάδα του χωρίς κλασικό φορ, είπε: «Επέλεξα ένα σχήμα χωρίς σέντερ φορ. Σίγουρα ένας καθαρόαιμος επιθετικός θα μας έδινε περισσότερο βάθος, αλλά προτίμησα να έχουμε έναν επιπλέον μέσο, για να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Οι μέσοι μας έχουν τόσο ανασταλτικές, όσο και επιθετικές ικανότητες».

Τέλος, για τον ημιτελικό κόντρα στην Πορτογαλία ανέφερε: «Είναι ένα μικρό μειονέκτημα για μας ότι έχουμε δύο μέρες λιγότερες για ξεκούραση από την Πορτογαλία, αλλά θα πρέπει να αποκατασταθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον ημιτελικό».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: